4 verschillende selfiebooths voor jouw evenement

photobooth huren voor je bruiloft
Share

1. Green screen

Wil jij een fotobooth huren en tegelijkertijd origineel zijn? Een leuke foto maken met je vrienden, terwijl het lijkt of je ergens op een strand in Zuid-Amerika bent, in de bergen van Peru of middenin een videospelletje. Met een selfiebooth met green screen is het allemaal mogelijk. Je kunt hiermee erg origineel zijn en je gasten unieke foto’s laten maken. Wanneer zij de foto maken, kunnen zij zelf de achtergrond kiezen. Daarnaast is op het fotoscherm de green screen niet te zien, maar direct de gekozen achtergrond.

2. Green screen met fotograaf

Soms is het ook wel eens fijn om niet alles aan de techniek over te laten, en een fotograaf in te huren die de foto’s maakt, terwijl jij en je gasten de mooiste glimlach opzetten voor een green screen. Een fotograaf heeft veel ervaring en weet precies hoe de foto het mooist gemaakt wordt. Een fotograaf geeft meer vrijheid. Wil je graag op de foto terwijl je op de rug van je beste vriend zit? Een fotograaf kan zich aanpassen, zodat jullie allebei in de foto terecht komen. De camera van de fotograaf kan aan een scherm gekoppeld worden, waardoor jullie jezelf in beeld zien terwijl de foto gemaakt wordt

3. Selfiespiegel

Een spiegel waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken, die tegen je kan praten en met allerlei foto-functies. Dit is de omschrijving van de selfiespiegel, de nieuwste photobooth trend. Op de spiegel zelf wordt afgeteld tot de foto wordt genomen, waardoor je er met elkaar voor kunt zorgen dat je goed poseert. Daarnaast kan de spiegel ‘praten’ en je aanwijzingen geven om de foto er het best uit te laten zien. Een paar seconden wachten en de foto rolt zo uit de printer. Klaar om mee naar huis te nemen en op te hangen!

4. Fotohokje

Een fotohokje klinkt misschien ouderwets, maar het blijft hartstikke leuk. Ook al is er ruimte voor twee, hooguit drie, personen, er proppen zich vaak genoeg zes personen in het fotohokje. Des te origineler de foto! Voeg nog een aantal attributen toe zoals pijlen met ‘I love her’ en ‘I love him’ of kuslipjes, een strikje, hoedje of brilletje. Dit geeft extra dimensie aan de foto en maakt het tot een feestelijk geheel.

Er zijn veel verschillende manieren om een photobooth op jouw evenement te plaatsen. Het is goed om er meerdere naast elkaar te leggen en te vergelijken, net zoals je bijvoorbeeld zult doen met energiemaatschappijen en abonnementen. Zit hier jouw keuze bij?

Beoordeel dit artikel: