4x goedkope vlog camera van uitstekende kwaliteit

goedkope vlog camera kopen
Share

1. Panasonic Lumix DC-GX800 + 12-32mm

Een 16 megapixels camera zorgt voor geweldige vlogs met het kantbare scherm. Ook filmt het in 4K Ultra HD waardoor je gedetailleerde beelden krijgt. Om de foto’s en video’s eenvoudig op je smartphone te zetten beschikt het over wifi. Ook heeft de vlog camera veel functies zodat je helemaal los kan gaan om de mooiste video’s te kunnen schieten. De Panasonic Lumix DC-GX800 is al vanaf €399,- verkrijgbaar.

Minpuntje: als de foto of video wordt gemaakt in te weinig licht levert dit vaak een nadelig resultaat op. Ook beschikt het niet over NFC en bluetooth.

2. Sony Alpha A5000 + 16-55mm

Deze vlog camera beschikt over een APS-c-sensor met 20,1 megapixels. Verder heeft het een kantelbare 3-inch LCD-scherm en beschikt het over wifi.  Op het toestel zitten verschillende functies om de effecten van je vlog of fotografie nog mooier te maken. Deze camera kun je al voor €349,- kopen.

Minpuntje: maakt na 3 seconde pas de selfie foto. Bij het overzetten van grotere bestanden is het essentieel om je camera te verbinden met een goed draadloos netwerk.

3. Canon Powershot SX730HS

Een canon camera met 20,3 megapixel CMOS-sensor met wel 40x optische zoom zodat je van ver af al de mooiste foto’s en video’s kunt maken. Verder beschikt het over wifi, NFC en bluetooth zodat je het makkelijk kunt versturen naar je televisie of tablet. De vlog camera neemt video’s op in full HD 1080p en is al te koop vanaf €319,-.

Minpuntje: de camera is niet waterdicht en stofbestendig.

4. Panasonic Lumix DMC-GF7 + 12-32 mm

Een 16 megapixels camera die kantelbaar is voor de mooiste portret, architectuur en landschapsfotografie. Bij het kantelen van het scherm schakelt de camera automatisch over naar de selfie en vlog modus. Hiermee kun je in Full HD 1080p de mooiste films maken door de 12-33mm lens die erbij zit. Vanaf €335,- kun je hem online verkrijgen.

Minpuntje: een viewfinder ontbreekt zodat je geen precieze kadrering krijgt.

Heb jij één van de bovenstaande vlog camera’s? Dan ben ik benieuwd hoe jij de camera vindt en of je het aanraadt aan andere. Deel je mening onder het artikel of zet het op social media.

Beoordeel dit artikel: