Adverteren

Lijkt het je interessant om een artikel te plaatsen over het vergelijken of adviseren van verzekeringen, energie, internet en elektronica? Vergelijk Wizard biedt je deze mogelijkheid aan. Door het plaatsen op dit platform, bereik je precies mensen die geïnteresseerd zijn in deze categorieën.

Je kunt bij mij betaald een artikel laten plaatsen. Vergelijk Wizard is zelf gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten en heeft gespecialiseerde gastbloggers in dienst. Vandaar dat ik twee advertentievormen aanbiedt:

1.   Gesponsorde content waarbij je het artikel zelf schrijft

Je schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor de vergelijksite en verwerkt hierin één tot maximaal drie links naar pagina’s van jouw keuze. Ik verzorg dan enkel de plaatsing van het artikel na goedkeuring op Vergelijk Wizard.

  • Kosten: speciale introductieprijs à vijftig euro exclusief btw
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat je het artikel gereed hebt.

2.   Gesponsorde content waarbij Vergelijk Wizard het artikel schrijft

Hier werkt het als volgt. Je geeft globaal aan waar je dat artikel over gaat en levert ons één tot maximaal drie linkjes. Het artikel wordt vervolgens informatief geschreven en SEO-geoptimaliseerd. Als het aan alle voorwaarden voldoet, geplaatst op Vergelijk Wizard.

  • Kosten: speciale introductieprijs à honderdvijftig euro exclusief btw
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat je Vergelijk Wizard de opdracht in orde hebt gestuurd.

Meer weten over de mogelijkheden van sponsorde content bij Vergelijk Wizard of direct een advertentieverzoek indienen? Met het onderstaande contactformulier kun je contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.