Welke spellen voor Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite?

Nintendo spellen
Share

Meer dan miljoenen zijn er verkocht en wij vertellen je graag meer over waarom jij deze ook in huis moet hebben. Ook de razend populaire games zijn geweldig en bieden veel uren gameplezier. En er blijven maar nieuwe uitkomen, je zult dus zeker niet uitgespeelt raken. Ontdek het zelf en je verwachtingen zullen worden overtroffen. Ben jij benieuwd welke spellen voor Nintendo Switch en de lite populair zijn? Lees snel verder voor de beste games op een rijtje.

Favorieten van dit jaar

Wil je nog een Nintendo Switch scoren, dan mag je deze games niet vergeten bij je aankoop! Super Mario Maker 2 is een geweldige game en je kan met maximaal vier spelers samen of tegen elkaar spelen dankzij de online-multiplayer stand. Het is zelfs mogelijk om een wereld te creëren. Er kunnen zelfgemaakte levels met elkaar worden verbonden door een pad aan te leggen van het beginpunt tot het kasteel. Super Mario Maker 2 staat in vele top 10 lijstjes! Bij het rijtje van favoriete Nintendo Switch games hoort uiteraard de FIFA 21 Legacy Edition. Dé virtuele voetbal uitdaging waar je je tegenstanders kan verslaan. Je speelt de game met grote spelers zoals Kylian Mbappé, Mohamed Salah, Lionel Messi, Eden Hazard en Neymar. Ben jij al overtuigd van de Switch (games)? Bestel dan op Black Friday 2021 met extra korting de Nintendo Switch én de leukste spellen om eindelijk te genieten van dit speelplezier.

Nintendo Switch mega populair

Het is dé ideale spelcomputer voor thuis en onderweg. Ook is de prijs niet verkeerd voor een spelcomputer waar je zoveel mee kan. Gemiddeld ligt de prijs tussen de €300,- en €400,- (dit ligt er natuurlijk ook aan waar je het koopt). Om die reden is de Nintendo Switch een duurzame aankoop, als je er zorgvuldig mee omgaat zal je er voor een lange periode er veel plezier van hebben. Met de Nintendo Switch Black Friday deals kun je ‘m nog goedkoper halen dan je dacht. Dat klinkt wel erg verleidelijk toch? Vinden wij ook, dus mis het niet! En twijfel je nog over de Lite? Lees dan snel door om je keuze te maken.

Lite: ideaal om mee te nemen

De Nintendo Switch Lite is speciaal gemaakt voor handheld-gaming. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheld stijl ondersteunen. Het systeem is ideaal voor degenen die graag onderweg spelen en voor degenen die graag online of lokaal met vrienden of familie willen spelen die al een vlaggenschip model van de Nintendo Switch hebben. Er zijn ook bundels te koop en onder andere de Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey en Luigi’s Mansion 3 zijn te koop voor de Lite. Belangrijk om te weten is dat het niet mogelijk is om de Lite aan te sluiten op de televisie. Lees het artikel: Hoe kan je internet aansluiten op iedere tv? 4 manieren.

Beoordeel dit artikel: